Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenChlorfenapyrinsecticide

Hoge het Verhinderen Effect Biologische Ongediertebestrijdingsacaricide Chlorfenapyr 98% TC

China Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd certificaten
China Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd certificaten
De productkwaliteit is zeer goed, kan tot onze eigen handelsmerken opdracht geven, ben ik zeer tevreden, ik zal gewerkt hebben met uw bedrijf.

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van chlorfenapyr, was 50boxes van chlorfenapyr regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

De kwaliteit van komkommer is zeer goed, heerlijke smaak, zijn de goederen ontvangen, is heel wat verscheidenheden, de prijs aangewezen, zullen wij met u blijven samenwerken!

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

Hoge het Verhinderen Effect Biologische Ongediertebestrijdingsacaricide Chlorfenapyr 98% TC

High Preventing Effect Biological Pest Control Acaricide Chlorfenapyr 98% TC
High Preventing Effect Biological Pest Control Acaricide Chlorfenapyr 98% TC

Grote Afbeelding :  Hoge het Verhinderen Effect Biologische Ongediertebestrijdingsacaricide Chlorfenapyr 98% TC

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: As per customer request
Modelnummer: C15H11BrCIF3N20/CAS 122453-73-0/acaricide chlorfenapyr 98% TC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500kg of onderhandeling
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Vanaf klantenverzoek
Levertijd: 2 of 3 weken na ontving uw vooruitbetaling
Betalingscondities: T / T of onherroepelijk L / C op zicht
Levering vermogen: 15 ton per maand
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-Aantal: 122453-73-0 Classificatie: Acaricide, Biologisch Pesticide
Smeltpunt: 100-101°C Inhoud: 98%TC, 10%、 24%、 36%SC, 20%EC
Moleculaire formule: C15H11BrCIF3N20 Gebruik: ongediertebestrijdingsproduct
Hoog licht:

chlorfenapyr bed bugs

,

chlorfenapyr products

C15H11BrCIF3N20/CAS 122453-73-0/acaricide chlorfenapyr 98% TC

 

 

 

 

Het controlevoorwerp: het product is nieuw pyrrole insecticide, acaricide. Met de maag en contactgiftigheid aan ongedierte, aan Gewassenveiligheid, controle van biet armyworm, diamondback heeft de mot hoogte die effect, langere efficiënte periode verhindert, laag doe salie.

 

 

Inleiding: Chlorfenapyr kan van vele species van insecten en mijten, met inbegrip van die bestand tegen carbamate, organofosfaat en pyrethroid Insecticiden en ook chitine-synthese inhibitors, in katoen, groenten, citrusvrucht, hoogste fruit, wijnstokken en sojabonen controleren. Onder ongedierte bestand tegen conventionele producten die door Chlorfenapyr worden gecontroleerd zijn Brevipalpus-phoenicis (leprosis mijt), Leptinotarsa-decemlineata (de coloradokever van Colorado), Helicoverpa-soorten, Heliothis-soorten, Plutella-xylostella (diamant-achtermot) en Tetranychus-het gebruik van soorten Chlorfenapyr in de programma's van het weerstandsbeheer voor controle van divers katoenen ongedierte is onder evaluatie.

 

 

Diagnose: indien geslikt, veroorzaak het braken niet, indien onmiddellijk artsenbehandeling.

 

 

 

Productnaam

chlorfenapyr 

Functie

Insecticide

Specificatie

98%Tech, 360g/l-Sc, 240g/l-Sc

Chemische Naam

4-bromo-2 (4-chlorophenyl) - 1 (ethoxymethyl) - 5 (1H-pyrrole-3-carbonitrile trifluoromethyl) -

CAS Nr.

122453-73-0

Empirische Formule

C15H11BrClF3N2O

 

 

Het toxicologie

Mondelinge Scherpe mondelinge LD50 voor mannelijke ratten 441, vrouwelijke ratten 1152 mg van technologie. /kg.  Huid en oog Scherpe percutane LD50 voor konijnen >2000 mg/kg. Gematigd oogirriterend middel; niet-irriteert aan huid (konijnen).  Inhalatie LC50 voor ratten 1,9 mg van technologie. /l de lucht.  Andere niet Mutageen in Ames, CHO/HGPRT, de muismicrokern en unscheduled DNA-de synthesetests.  De WGO van de giftigheidsklasse (a.i.) II; EPA (formulering) III (240 g/l ‚Pyloon‘, ‚Spoor‘)  

Toepassingen

Wijze van actieinsecticide en acaricide met hoofdzakelijk maag en één of andere contactactie. Stelt goede translaminar maar beperkte systemische activiteit in installaties tentoon.  Gebruikt Controle van vele species van insecten en mijten, met inbegrip van die bestand tegen carbamate, organofosfaat en pyrethroid insecticiden en ook chitine-synthese inhibitors, in katoen, groenten, citrusvrucht, hoogste fruit, wijnstokken en sojabonen. Onder ongedierte bestand tegen conventionele producten die door chlorfenapyr worden gecontroleerd zijn Brevipalpus-phoenicis (leprosis mijt), Leptinotarsa-decemlineata (de coloradokever van Colorado), Helicoverpa-soorten, Heliothis-soorten, Plutella-xylostella (diamant-achtermot) en Tetranychus-soorten. Ook controle van vele species van structureel en huishouden Formicidae (vooral Camponotus, Iridomyrmex, Monomorium, en Solenopsis), Blattellidae (soorten vooral van Blatta, van Blattella, van Periplaneta en Supella-), Kalotermitidae (vooral Incisitermes) en Rhinotermitidae (vooral Reticulitermes, Coptotermes, Heterotermes) aan gebruikstarieven van tussen 0,125 tot 0,50% Fytotoxiciteit van a.i w/w. Geen fytotoxiciteit die aan de tarieven van het gebiedsgebruik wordt waargenomen.  Formuleringstypes de EG; Sc.

 

1, Q: Om orden betalingen te verrichten te beginnen of?
A: U kunt onze uw Inkooporder (als uw bedrijf) heeft verzenden, of enkel een eenvoudige bevestiging verzenden per e-mail of door Handelsmanager, en wij zullen u Proformarekening met onze bankdetails voor uw bevestiging verzenden, dan kunt u betaling dienovereenkomstig verrichten.


2, Q: Hoe te om de Productkwaliteit alvorens orden te plaatsen te bevestigen?
A: U kunt vrije steekproeven voor sommige producten krijgen, moet u slechts de het verschepen kosten betalen of een koerier schikken aan ons en de steekproeven nemen. U kunt ons uw productspecificaties verzenden en verzoeken, zullen wij de producten volgens uw verzoeken vervaardigen.

3, Q: Wat is uw MOQ?
A: Voor het hoogwaardige product, begint onze MOQ van 1g en begint over het algemeen van 1kgs. Voor ander lage prijsproduct, begint onze MOQ van 10kg en 100kg.

4, Q: Is er een korting?
A: Ja, voor grotere hoeveelheid, steunen wij altijd met betere prijs.
Hoge het Verhinderen Effect Biologische Ongediertebestrijdingsacaricide Chlorfenapyr 98% TC 0

 

 

Contactgegevens
Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd

Contactpersoon: shunyongshangmao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)