Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd

China Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd certificaten
China Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd certificaten
De productkwaliteit is zeer goed, kan tot onze eigen handelsmerken opdracht geven, ben ik zeer tevreden, ik zal gewerkt hebben met uw bedrijf.

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van chlorfenapyr, was 50boxes van chlorfenapyr regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

De kwaliteit van komkommer is zeer goed, heerlijke smaak, zijn de goederen ontvangen, is heel wat verscheidenheden, de prijs aangewezen, zullen wij met u blijven samenwerken!

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd

1 2 3 4
Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd
de fabrieksbeelden

Bedrijf Details:

Type Business : Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Shunyongindustrie en Handel of vanaf het verzoek van de klant
Jaarlijkse omzet : 30000-50000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 80% - 90%

De Zaken van Weifangshunyong en Handelsco., Ltd worden gevestigd in de mooie plantaardige stad van shouguangstad, shandong provincie, wordt het bedrijf gevestigd op Weifang-Universiteit van Wetenschap en de Technologie, heeft een rijkdom aan landbouw de industrieketen onderzoekers en experimenteel team. Gesteund door de talentenpool van Weifang-Universiteit van Wetenschap en Technologie, zijn wij geëngageerd aan de demonstratie en de bevordering van high-end landbouw geweest. Het baseren zich op de internationale plantaardige wetenschap en de technologie Expo van China (shouguang) hield in shouguang, de elke beschermingsdeskundigen en professoren van de jaar zullen de bekende installatie van huis en in het buitenland zich samen verzamelen om landbouw met toekomstgerichte wetenschap en informatietechnologie te dienen. Wij verheugen ons op uw persoonlijke ervaring van de stijl van voedselexpo. Wij hebben onze eigen behulpzame fabrieken en demonstratiebasissen, die u van de pesticiden van uitstekende kwaliteit, groenten en landbouwproducten zullen voorzien. Shunyongzaken van ganser harte voor uw dienst, die zich op het samenwerken met u verheugt!

 

China Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Contactgegevens
Weifang Shunyong Business And Trade Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Judy

Fax: 86-536-561-1288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)